Vergaderen

Voor het houden van vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten biedt 7AM aan het Buitenhof in het centrum van Den Haag 10 multifunctionele, stijlvolle ruimtes aan. Daartoe behoren een boardroom voor een beperkt gezelschap tot een plenaire zaal waar 140 mensen in kunnen vergaderen. Elke vergaderruimte heeft daglicht, maar tevens de mogelijkheid tot verduisteren, ook al kan dat jammer zijn van het schitterende uitzicht.

Overal zijn meerdere opstellingen mogelijk, al naar gelang het voor vergaderen gewenst is. 7AM is een uiterst modern meeting- & conference center, geschikt voor alle soorten vergaderingen, congressen, trainingen en workshops en andere zakelijke ontmoetingen. Bekijk hier de mogelijkheden en controleer de beschikbaarheid of laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Goed bereikbaar en gemakkelijk parkeren

7AM is gelegen in hartje Den Haag. Er is ruime parkeergelegenheid in de parkeergarages door het gehele centrum van de stad. Het stadshart is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. NS- en RandstadRail-station Den Haag Centraal is op loopafstand; en wat is dat een leuke route.

In Hollands Spoor heeft Den Haag een tweede groot treinstation. En anders pakt u de bus of de tram naar de haltes Centrum, Spui, Kneuterdijk of Gravenstraat. Fietsen is ook een goed idee. Op het Buitenhof zelf is een bewaakte stalling, en er zijn nog meer in de buurt.

Comfortabel en modern

De compleet uitgeruste vergaderruimtes van 7AM zijn vanzelfsprekend voorzien van airconditioning. Ze beschikken over alle moderne technieken zoals Full HD Led-scherm of beamer met scherm en audio. De stopcontacten zijn binnen handbereik en er is overal internet (DSL en wifi).

De flip over mag niet ontbreken, en mineraalwater ook niet. Goede koffie, luxe thee en versgebakken lekkernijen zijn steeds voorhanden. En heeft u een verlengsnoer of een aansluitkabel nodig? Wij zorgen ervoor.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht

Bij 7AM willen wij er eer mee inleggen om mensen gastvrij te ontvangen en persoonlijke aandacht te geven. Individuele voorkeuren zijn voor ons belangrijk. Wij behandelen onze gasten met alle egards, maar tegelijk ontspannen en als dat kan met een vleugje humor. Zo ontstaat een ongedwongen maar professionele ambiance, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Tegelijk leveren wij in elke situatie service op maat. De catering is van topkwaliteit dankzij onze chef-kok, die graag uitleg geeft over wat hij bakt en kookt. Tijdens een pauze kunnen mensen terecht in onze bibliotheek of zich ontspannen met tafelvoetbal en tafeltennis, of gewoon relaxen in een van de openbare ruimtes.

Foodmoments

Onze chef-kok is Kuno van Staveren. Hij zorgt er met zijn foodarrangementen voor dat uw verblijf tevens een culinair hoogtepunt is. Bij 7AM zijn ontbijt, lunch, diner, borrels en proeverijen van topkwaliteit, want een heerlijke catering zorgt mede voor een goede sfeer tijdens de vergaderingen. Als dat op prijs wordt gesteld, komt Kuno graag uitleggen wat hij heeft bereid en waarmee.

We serveren typisch Haagse producten waar dat iets toevoegt (thee, hopjes). De ingrediënten zijn zoveel mogelijk duurzaam en verantwoord. Lekker is het eten en drinken altijd!

Overleg met ons welke foodarrangementen het beste bij u passen, inclusief eventuele dieetwensen.

Bekijk de arrangementen

Parkeergelegenheid bij 7AM

Bekijk onze bereikbaarheid

Vergaderzaal Den Haag centrum

Bekijk de google maps

Bekijk de map in het Groot

Slaapplekken bij 7AM

Overnachting verzorgd door 7AM

7AM heeft een nieuwe service: we regelen tegelijk met uw reservering voor een of meer zalen desgewenst ook overnachtingen. Met hotels in de buurt hebben we gunstige afspraken gemaakt om een meerdaags verblijf nog gemakkelijker te maken.

Reserveren of vragen?