Workshops en trainingen

Het geven van trainingen en workshops in één van de tien multifunctionele, stijlvolle ruimtes van 7AM is een plezier, en het volgen ervan al evenzeer. Aan het prachtige Buitenhof in Den Haag beschikken wij zowel over een ruimte voor 8 personen als over een plenaire zaal waar 140 mensen in kunnen.

In elke trainingsruimte zijn diverse opstellingen mogelijk. Ze zijn ook te huur per dagdeel voor een training van een ochtend of een middag. 7AM is een uiterst modern ontmoetingscentrum, geschikt voor alle soorten workshops en trainingen.

Bekijk hier de mogelijkheden en controleer de beschikbaarheid. Of vertel ons waar u naar op zoek bent en wat uw wensen zijn.

Van alle gemakken voorzien

Alles wat nodig is voor een geslaagde training of workshop is in onze zalen voorhanden. Met de ruimtes – die natuurlijk airconditioned en desgewenst te verduisteren zijn – en de faciliteiten gaat niets mis. Wij zijn op alles voorbereid. Aansluitkabel vergeten? Extra kopieën nodig?

Wij zorgen dat u kunt doorgaan met uw programma alsof er niets aan de hand is. Een flip over mag niet ontbreken, maar dat geldt net zo goed voor moderne technieken zoals Full HD Led-scherm of een beamer met scherm en audio. Er is steeds een stopcontact vlakbij en overal is internet (met DSL en wifi). Voor wie er gebruik van wil maken hebben we allerlei presentatievoorzieningen beschikbaar.

Ontspannen en gastvrij

Onze gasten ontvangen we bij 7AM met persoonlijke aandacht. Gastvrijheid betekent dat iedereen zijn eigen voorkeuren kan en mag hebben. Wij zorgen ervoor dat trainers en deelnemers zich comfortabel voelen, zodat er optimale resultaten te boeken zijn.

Tussendoor zijn er mogelijkheden om te ontspannen met sport en spel of gewoon in een van de algemeen toegankelijke ruimtes. En ook in onvoorziene situaties leveren wij service op maat. Alles is erop gericht de opbrengst van uw workshop of training zo groot mogelijk te maken.

Uitstekend bereikbaar

Er zijn ruime parkeermogelijkheden rond 7AM dankzij de vele parkeergarages in het centrum. Maar hartje Den Haag is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Den Haag Centraal Station (RandstadRail en NS) ligt op 10 minuten lopen door een prachtig decor, en er zijn de ov-haltes Centrum, Spui, Kneuterdijk en Gravenstraat. Fietsen kan ook. Er is een bewaakte stalling bewaakte stalling op het Buitenhof zelf.

Foodarrangement

Bij 7AM zijn ontbijt, lunch en diner van topkwaliteit, want een uitstekende catering kan veel bijdragen aan het slagen van een workshop of training.

Chef-kok Kuno van Staveren zorgt er met zijn Foodmoments voor dat u heerlijk kunt eten en drinken. Zijn borrels en proeverijen zijn befaamd. Hij levert Haagse lekkernijen waar dat zinvol is, en de ingrediënten zijn zoveel mogelijk duurzaam en verantwoord. En hij past elk gerecht aan op mogelijke dieetwensen.

Bekijk de arrangementen

Parkeergelegenheid bij 7AM

Bekijk onze bereikbaarheid

Vergaderzaal Den Haag centrum

Bekijk de google maps

Bekijk de map in het Groot