Overnachting meteen geregeld

Slaapplekken bij 7AM

7AM heeft een nieuwe service: we regelen tegelijk met uw reservering voor een of meer zalen desgewenst ook overnachtingen. Met hotels in de buurt hebben we gunstige afspraken gemaakt om een meerdaags verblijf nog gemakkelijker te maken.

Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij 7AM. Wie van ver komt en/of een meerdaags event bij ons bezoekt, heeft ook overnachting nodig. Sinds enige tijd kunnen wij dit ook voor onze gasten organiseren. Zodat alles in één keer geregeld is. Snel, gemakkelijk, voordelig.
Het komt met regelmaat voor dat congressen en andere evenementen bij 7AM meerdere dagen in beslag nemen. Voor zowel internationale gezelschappen als gezelschappen buiten de regio is het plezierig als niet alleen de bijeenkomst gedurende de dagen geregeld is, maar dat ook de overnachtingen meteen georganiseerd zijn.

Met hotels in het gezellige centrum van Den Haag, waaronder ‘buurman’ Corona, hebben we gunstige afspraken over het onderbrengen van onze gasten. Die zijn zich dan verzekerd van een prima overnachting op loopafstand van 7AM aan het Buitenhof in het hart van de Residentie. De arrangementen zijn afgestemd op de mensen die overdag bij ons hun congres, workshop, vergadering, training of ander evenement bijwonen. Wensen op het gebied van kosten, afstand en luxe zijn vanzelfsprekend leidend. Daarmee neemt 7AM een extra stukje van de organisatie van uw bijeenkomsten voor zijn rekening. En dat kost niets extra.