Een nieuw jaar begint met een nieuwe website

Zaal huren in Den Haag

Den Haag staat op het punt van verandering. De stad wordt verbouwd en bij het Binnenhof wordt gevochten voor zetels en stemmen. Voor politiek Den Haag zal er dit jaar genoeg gaan gebeuren met de verkiezingen en formatie in zicht. 7AM kan uiteraard niet achterblijven en heeft daarom de website verbeterd voor de gebruikersvriendelijkheid van de gasten.

De nieuwe website staat live vanaf februari. 7AM wilt u graag laten zien welke verbeteringen doorgevoerd zijn.

Om de benodigde informatie beter vindbaar te maken is er gekozen voor een duidelijkere lay-out. Een voorbeeld hiervan is de uitbreiding van de menubalken. Het is nu duidelijker dat 7AM een complete vergaderervaring aanbiedt.
Om gasten een beter beeld te geven van de arrangementen zijn diverse delicatessen van onze eigen chef-kok zijn in de vorm van foodvideo’s vastgelegd. Zo kan u achter de computer nu alvast te genieten van de foodmoments van 7AM.

U kunt nu digitaal kennis maken met alle vergaderzalen. 7AM heeft alle vergaderzalen uitgelicht op de website door foto’s en video’s. Elke vergaderzaal heeft nu een eigen pagina met een sfeervideo zodat gasten het best mogelijke beeld krijgen van het aanbod aan zalen.

Het reserveren van een zaal gemakkelijker gemaakt. Het is nu, naast vergaderingen inplannen, ook makkelijker om informatie op te zoeken voor het organiseren van een workshop of evenement. Met de ‘nieuws’ pagina brengt 7AM u alle ins en outs van Den Haag, vergaderen en leuke interne nieuwtjes van 7AM.

Met deze nieuwe website hopen wij in 2017 u nog beter van dienst te zijn. Wij horen heel erg graag wat u van onze website vindt en wanneer wij voor u een kopje koffie mogen inschenken.0 Comments:

Geef een reactie