Evenementen

Een sfeervollere omgeving voor uw bijzondere evenementen dan het centrum van Den Haag is niet denkbaar. Wandelend over het Buitenhof of uitkijkend op dit befaamde plein vanuit onze zalen raakt u vanzelf in een goede stemming.

7AM kan de meest uiteenlopende zakelijke en feestelijke bijeenkomsten voor u organiseren: een receptie, een diner, een bedrijfsevenement, een congres, een presentatie of tv-opnames, alles is mogelijk, zowel voor intieme als voor heel grote gezelschappen.

Bekijk hier de opties en de beschikbaarheid. U mag ons ook vertellen waar u naar op zoek bent en wat uw wensen zijn.

Ongedwongen

Bij elk evenement in het huis van 7AM geldt: sfeer is cruciaal. Aanvoelen wat gewenst is en zorgen dat die ambiance dan ook ontstaat is zowel een vak als een talent. Wij zorgen voor meer dan een zaal. Onze medewerkers zijn ontspannen en vrolijk, en maken dat gasten zich hierdoor comfortabel kunnen voelen.

Onze service wordt geroemd en onze gasten beoordelen 7AM hoog, vooral dankzij onze persoonlijke aandacht. Tussendoor kunnen mensen die even weg willen uit de drukte van een bijeenkomst zich ontspannen in een van de publieke ruimtes.

En het werkt ook nog

Sfeer mag dan cruciaal zijn, een goede stemming kan snel omslaan als de zaal niet prettig is of de techniek je in de steek laat. Bij 7AM doet de airconditioning het gewoon, het Full HD Led-scherm of de beamer ook. Heeft u hulp nodig bij het aansluiten, is er een verlengsnoer nodig of bent u een kabeltje vergeten? Wij staan voor u klaar, en voor zulke praktische zaken brengen wij geen meerkosten in rekening.

Iedere zaal heeft daglicht, maar kan desgewenst ook worden verduisterd. Natuurlijk is internet standaard: DSL of wifi. En er staat altijd mineraalwater voor u klaar. Als u daar prijs op stelt, kunnen wij zorgen voor een laptop met presenter, verschillende soorten microfoons, een conferentietelefoon of een katheder.

Kom gerust met de trein

Hoewel er veel parkeergarages zijn in het centrum van Den Haag, is 7AM ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Den Haag Centraal, waar NS en RandstadRail komen, is niet meer dan 10 minuten lopen door een schitterend gebied.

Verscheidene tramlijnen stoppen in de nabijheid van het Buitenhof. Of kom gerust op de (gehuurde) fiets. Het Buitenhof kent een bewaakte stalling.

Foodmoments

Onze eigen chef-kok Kuno van Staveren draagt met veel liefde, toewijding en kennis bij aan het slagen van uw verblijf bij 7AM. Zijn foodarrangementen, met veel aandacht voor duurzaam en verantwoord en voor zover nodig dieetwensen, worden alom geroemd.

Het is hem een genoegen u uit te leggen wat hij heeft bedacht en gekookt of gebakken om u voortreffelijk te laten eten en drinken. En hij heeft natuurlijk enkele Haagse specialiteiten. Voor een lunch, diner, borrel of proeverij, kunt u uitstekend bij 7AM terecht.

Bekijk de arrangementen

Parkeergelegenheid bij 7AM

Bekijk onze bereikbaarheid

Vergaderzaal Den Haag centrum

Bekijk de google maps

Bekijk de map in het Groot