Zaalverhuur in Den haag

1. Uitmuntende service

Als u gaat vergaderen staan altijd alle medewerkers van 7AM met een glimlach voor u klaar. Koffie, thee, lunch, brunch, diner of zelfs andere wensen. Niks is gek, u bent de klant. Wij zijn voorbereid op veel verschillende situaties. Ook op technisch gebied kunnen wij u van alle gemakken voorzien.

2. In het hart van politiek Nederland

7AM heeft een unieke locatie op het Buitenhof. Op een steenworp afstand van het politieke hart van Nederland. Vele verschillende politici, ministeries en ondernemingen kiezen 7AM om dicht bij de invloed te overleggen.

3. Uitstekend catering, vers bereid door onze chef-kok

Om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken verzorgen wij ontbijt, lunch en diner van topkwaliteit. 7AM beschikt over een chef-kok. Het is van belang dat er naast vergaderen ook heerlijk gegeten kan worden. Wij doen dit middels veel lokale partners, die heerlijke biologische producten leveren.

4. Ruimte voor elke groepsgrootte voor vergaderen, trainingen en events

Een afspraak met een klant, een workshop of een training met uw afdeling. 7AM faciliteert voor elke soort gelegenheid en groepsgrootte. Wij bieden vergaderingen, training, events, workshops en congressen aan.

5. Centrale ligging in Den Haag

7AM is gevestigd op het Buitenhof en omringd door winkels, horeca en bedrijven. Er zijn vele manieren om 7AM te bereiken via openbaar vervoer en diverse omliggende parkeergarages.

6. Passende offerte bij uw organisatie

Elke aanvraag wordt naar uw wens op maat gemaakt. Omdat elke wens van een klant anders is biedt 7AM altijd een passende offerte, die bij uw organisatie en aanvraag past. Hierdoor staat u niet voor verrassingen en zal alles tot in de puntjes geregeld worden.

7. Klantenscore gemiddeld een 8.4

Veel van onze gasten zijn erg tevreden en komen daarom dan ook vaak terug. Bij 7AM hechten wij veel waarde aan uw mening. Afgelopen jaren hebben wij goed geluisterd naar de feedback van onze klanten en daar ons beleid op aangepast. Wij zijn ook verheugd om te vermelden dat klanten na hun verblijf ons gemiddeld een 8.4 geven. Onze missie is om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.